Delfin Stúdió

egység · öröm · harmónia

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

A stúdióban változatos programokat szervezünk, esetenként meghívott előadókkal különböző témákban.

KRISTON INTIM TORNA FÉRFIAKNAK

Amíg minden jól működik, addig nem gondolunk arra, hogy a szövetek veszíthetnek fiatalos erejükből, az idegpályák lustulhatnak, az erek meszesedhetnek, tágulhatnak, a kötőszövet az idő teltével kevésbé lesz rugalmas.

A Kriston Intim Torna célja az emésztő-, kiválasztó- és szexuális (nemi) szervek egészséges működésének megőrzése, gyengeség esetén az elvesztett erő visszaszerzése.

A foglalkozáson a résztvevők megtanulják a végbél, a hímvessző, a prosztata alatti, here fölötti izom hatékony tréningjét (gyorsaság-, állóképesség-, erő- és irányítottságot fejlesztő gyakorlatokat).

A tréning során a résztvevők hallanak arról is, hogy miként őrizhető meg az alhas ereje, milyen életvezetésbeli hibákat követünk el, melyek kihatással vannak az alhas egészségére, illetve mivel cserélhetjük fel ezeket.

 

EMK – ERŐSZAKMENTES – EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ

FIGYELEM, JELENLÉT, KOMMUNIKÁCIÓ, KAPCSOLÓDÁS 

  • Szeretnél jelenlegi életedre, megoldandó feladataidra, problémákra figyelemmel ránézni és a TISZTÁNLÁTÁS erejével meglátni mit tehetnél magadért, a pozitív változásokért?
  • Te is azon dolgozol, hogy a Világ BÉKÉSEBB legyen, és SZABAD, ERŐS,  EGÉSZSÉGES lelkületű emberré válj és másokat is hozzásegíthess, hogy azok legyenek?
  • Szeretnél SZÍVBŐL MEGÉRTENI  és SZERETNI  másokat és magadat?
  • Fontos neked, hogy NEM-et és IGEN-t tudj mondani, határaid BIZTONSÁGÁBAN?
  • Szeretnél hozzájutni ezekhez a kincsekhez, életminőségekhez:

             ELFOGADÁS, ELISMERÉS, BIZALOM, ÖNBIZALOM, HIT, BŐSÉG, EGYÜTTMŰKÖDÉS, KÖZÖSSÉG,         HATÉKONYSÁG…

Ha a válaszod csak egy kérdésre is IGEN, akkor gyere és tanulj, gyakorolj velünk

Erőszakmentes – EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓT!

 

Egyéni beszélgetésre, belső munkára szeretettel várunk, ha szeretnél mélyebb önismeretet, konfliktusaid megértését, feloldását, lelki feltöltődést, tisztánlátást a következő lépéshez, amit megtehetsz magadért.