Delfin Stúdió

egység · öröm · harmónia

SZOLGÁLTATÁSOK

/ HUMANISZTIKUS ASZTROLÓGIA

Ki vagy te, hogy ne az legyél, aki valójában vagy?

 

Csodás kalandra hívlak, önmagad felfedezésére, egy olyan utazásra, amely során találkozhatsz azzal a valakivel, aki valóban Te vagy.  Azzal a csodával, aki, amikor megszületett, még hitte, tudta, hogy minden lehetőség nyitva áll előtte, látását nem homályosították el fájdalmas tapasztalatok, félelmek, önkorlátozó, negatív hiedelmek. Ehhez az utazáshoz térképként használjuk születési horoszkópodat, amelyből megismerheted milyen erőforrásokat hoztál magaddal erre az életedre, hogy megvalósíthasd azt, amiért jöttél, hogy fejlődj, tanulj, kiteljesedj, s valóban Önmagaddá válj.

A horoszkóp egy a születésedkor készült pillanatfelvétel az égről, a planétákról, amelyek megmutatják (és nem „csinálják”) az akkori idő minőségét, amikor megszülettél. Mint ahogy az óra sem múlatja az időt, hanem megmutatja a mennyiségét, vagy, ahogy a hőmérő is megmutatja a dolgok hőmérsékletét, de se nem hűt, se nem fűt. Csak megmutat, tisztán, őszintén, hogy láthassuk, ami van.

A születéskori idő minősége mintegy beleég a tudatunkba az első lélegzetvételkor és az erre az időpontra felállított horoszkópból, a radixból értő szemek számára leolvashatóvá válik az a mintázat, amely a személyiségünk működését jellemzi. Megtudhatjuk, hogy a bennünk lévő energiák milyen kapcsolatban vannak egymással. Erőforrásaink megismerésével és ezen energiák esetleges elfojtásának tudatosításával felismerhetjük azt, hogyan akadályozzuk meg magunkat abban, hogy egységben, örömben, harmóniában élhessük életünket.

Az asztrológiai elemzés segítségével megérthetjük magánéleti problémáinkat, különböző testi és lelki tüneteink, betegségeink közti összefüggéseket.

Boldogulásunkat akadályozó, az önmagunk és környezetünk számára gátló módon használt elemek, saját valós működésünk felismerésével, elfogadásával és átalakításával, önkorlátozó minták elengedésével valóban kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását.

 

Várlak szeretettel.

Porkoláb Ildikó

asztrológus, családfelállító