Delfin Stúdió

egység · öröm · harmónia

SZOLGÁLTATÁSOK

/ IDENTITY – ÖNISMERETI TÁRSASJÁTÉK

Az önismeret fogalma lépten-nyomon felbukkan mindennapjainkban. Egyre többen kezdjük felfedezni ennek fontosságát, megismerjük mire is jó, mit tudunk kamatoztatni belőle. Lelkesen lapozgatjuk az önismereti könyveket, magazinokat, elemezzük személyiségünket, erősségeinket, gyengeségeinket az asztrológia, numerologia, grafológia segítségével. Vágyunk rá, hogy megtudjuk, kik is vagyunk valójában, honnan jöttünk, hova tartunk ebben az ÉLET-nek nevezett izgalmas utazásban.

Identity - pszichológiai társasjáték

Identity – pszichológiai társasjáték

Ezeket az elemzéseket, felfedezéseket öntötte játékos formába dr. Füzesy Györgyi, pszichológus, amikor megalkotta az Identity pszichológiai társasjátékot, melynek célja, hogy társas környezetben járjuk az önismeret rögös útját. A pszichológia jelzőtől nem kell megijedni, a játék szórakoztató program lehet mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát, fejleszteni személyiségét, erősíteni önbizalmát, énképét, mindezt kellemes társaságban, támogató közösségben.

Ez egy olyan, felnőtteknek készült társasjáték, amely egyedülálló a piacon, mert amellett, hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a játékosok pszichológiai tudását is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrájuk, érzelmi intelligenciájuk fejlődéséhez. Játékos formában, a szabályok által védetten, és alkalmas keretek között folytatott önismereti és kommunikációfejlesztő tréning. A tréning vezetője, a játékmester felügyeli a szabályok betartását. Ez a játék oldott keretek között teremt lehetőséget önismeretünk mélyítésére, lélektani tudásunk bővítésére. Meghitt bensőséges légkört teremt és közelebb hozza egymáshoz a játékosokat. Családoknak, baráti társaságoknak, de akár a frissen ismerkedőknek is feltöltődést nyújtó szórakozás.

identity2

Identity – önismereti társasjáték

A játékban 7 féle feladat kártya, és 5 fajta úgynevezett szabálykártya van. A 7 féle húzható feladat kártya különböző témájú feladatok köré csoportosul, míg az 5 féle szabálykártyából 3-3 darabot kapunk a játék elején, ezeket felhasználva passzolhatunk, vagy módosíthatunk a játékmeneten. A Bölcsesség kártyákon idézeteket találhatunk, segítségükkel feltárhatjuk, hogyan jelennek meg a bölcsességek életünkben. A Lélekerő kártyák azokat a pozitív élményeket hívják elő, amikor továbbléptünk egy nehézségen. Az Öröm kártyák sikereinket, boldog pillanatainkat tudatosítják bennünk. A Teremtés kártyák mindig a jövőre irányulnak, jövőbeni feladatainkról, vágyainkról szólnak. A Szeretet kártyák a szeretet-tisztelet témakörét járják körbe. A Megoldás kártyák a ránk váró feladatokról szólnak. A Visszajelzés kártya húzásakor valamelyik játékostársról lehet intuíció, vagy tapasztalat alapján pozitív visszajelzést adni, adott témában. A szabályok A játék során a szerencse és saját szándékunk egyaránt befolyásolja, milyen kártyát húzunk. A kártyán lévő önismereti feladatokat el kell végezni. A játékban nagyon jól összeválogatott feladatok vannak. A játék keretét alkotó szabályok önismereti csoportokból már ismerősek lehetnek: “Ne kritizáld a másikat. Hagyd, hogy megnyíljon, ne tanácsokkal segítsd, inkább elfogadással, stb.”

Szeretettel várom a tréningre családok, baráti társaságok vagy még csak most ismerkedők jelentkezését. A játék kifejezetten hasznos a mai világban, amikor sajnos gyakran előfordul, hogy szinte alig tudunk egymásról valamit akár szűk környezetünkben is.

A játék időtartama kb. 3 óra.

A tréninget vezeti Porkoláb Ildikó life coach, asztrológus, családfelállító.

Jelentkezni lehet telefonon vagy e-mailben: +36 20 27 69069 vagy porkolab.ildiko [kukac] delfinstudio.hu