Delfin Stúdió

egység · öröm · harmónia

SZOLGÁLTATÁSOK

/ MOZGÁSOS ÖNISMERET, FIGYELEM ÉS KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Szívedből kell jönnie, ha azt akarod, hogy jó legyen!

(Andrew Matthews)

 

Egy újszerű, izgalmas és rendkívül élvezetes módszert kínálunk azoknak, akik a mozgás öröme által, testtudatuk növelésével szeretnék fejleszteni önismeretüket, növelni önbizalmukat, figyelmük tudatos irányításával szeretnének eredményesen kommunikálni tudni. Ez a módszer nem igényel előzetes tánctudást, viszont a folyamat közben mintegy kellemes mellékhatásként megtanulhatsz táncolni is.

A tanfolyamok, vagy egyéni órák, az argentín tangó alapjaiból táplálkoznak. Ebben a mozgásformában megjelenik a Nő és a Férfi. Mind a kettőnek adott szerepe van, vezetés és követés. A mozgás program sajátosságai közé tartozik az erős improvizációs alap, melynek köszönhetően nem koreografált lépéseket tanulsz. Lépéskombinációk memorizálása helyett a tudatos jelenlétet, az aktív kommunikációt gyakorolhatod, ez kerül figyelmed fókuszába.

A feladatok nonverbálisak, így a kifejezés, érzékelés és érzékeltetés, a jelenlét az adott pillanatban és helyen kiemelkedően fontossá válnak. Mindezek feltérképezése és gyakorlása során jutunk el egy olyan Flow szerű állapotba, ahól a Nő és a Férfi is megéli Önmagát. A férfi teremt, alkot, a Nő befogad és megtestesít.

Miben tudok segíteni ha Nő vagy?

Elindulok veled egy olyan úton, mely során megtanulod érzékelni középpontodat, felépítjük tested, hogy a lehető legstabilabb tudj lenni bármilyen helyzetben. Megtanulsz érezni és az adott energiát a lehető legjobban értelmezni, befogadni,  felhasználni, kifejezni, a jelenben lenni, az itt és mostban. Segítek a határaid tágításában lépésről lépésre. Felismered a kapcsolati keretek fontosságát, és azok  tudatos használatát kapcsolataidban. Megmutatom, hogy tudj bízni magadban. Megérezheted, milyen követni, egy nem alá-, hanem mellérendelt viszonyban. Megtapasztalod, mekkora erő lakozik az aktív követésben, és hogyan tudod mindebben kifejezni Önmagad. Megkeressük az utat feléd.

Miben tudok segíteni ha Férfi vagy?

Elindulok veled egy izgalmas, kihívásokkal teli úton és megmutatom, hogy vezesd önmagad, hogy mások  szívesen csatlakozzanak hozzád és örömmel kövessenek. Megtanulsz figyelni, felismered hogyan légy határozott és közben mégis el- és befogadó. Megkeressük a teremtéshez szükséges erőt és energiát. Felépítjük a struktúrád alapjait és gyakoroljuk az aktív, tudatos, együttműködő kommunikációt. Megnézzük, hogy tudsz vezetőként belekerülni az itt és mostba, hogy tudsz aktívan vezetés közben érzékelni és változtatni, ha szükséges.

Amennyiben mindez felkeltette az érdeklődésed, kérlek, keress az alábbi telefonszámon időpontegyeztetés miatt:. +36 30 966 48 29

Várlak szeretettel!

Barabás Béla